TERMENI SI CONDITII

ACEST SITE NU ESTE UN MAGAZIN ONLINE – ESTE UN SITE DE PREZENTARE A PRODUSELOR

www.sunsys.ro, precum și toate produsele comercializate pe acest site sunt proprietate a SUNSYS SOFTWARE S.R.L. SI ALFA A.M.E.F. EXPERT S.R.L. din ILFOV, înregistrată 32410521 ; 3663264. Toate produsele sunt însoțite de factură și licență de utilizare.

Detalii importante despre licențe software

Este important, ca înainte de orice tranzacție pe website-ul www.sunsys.ro, să consultați politica noastră referitoare la licențe:

 • Licențele sunt oferite pentru 1 (o singură) firmă, pentru fiecare punct de lucru în parte.

 • O licență este valabilă (dacă nu scrie altfel în acordul de licență primită) pentru 3 (trei) calculatoare dintr-un singur punct de lucru, dar doar un punct de vânzare.

 • Aveți pe site varianta demo pentru programe, veți primi exact ce ați testat.

 • NU se returnează banii pentru licențele emise, indiferent de motiv!

 • În cazul în care schimbați firma și cea veche renunță la licență, firma nouă va beneficia de o reducere de 50% din prețul licenței.

 • Se oferă suport online și telefonic 30 zile de la achiziționarea licenței, după care intervențiile nu sunt gratuite. Suportul se oferă de L-V între 9-17.

Detalii cumpărare

 1. Despre produse

Toate produsele de pe acest site au o secțiune de prezentare și una de documentație, secțiuni din care puteți să aflați amănunte despre caracteristicile produselor noastre.

La fiecare produs sunt prezentate atât cerințele soft/hardware necesare, cât și prețul pentru fiecare modul. Toate prețurile prezentate conțin toate taxele, inclusiv TVA. Dvs. veți plăti exact prețurile afișate, fără alte taxe ascunse.

 1. Cine poate cumpăra de pe acest site

Majoritatea produselor hardware sau software vândute pe siteul www.sunsys.ro sunt destinate persoanelor juridice cu profilul magazine, restaurante, service, sală finess etc. Din acest motiv facturarea și livrarea produselor se face EXCLUSIV către persoane juridice. Pentru achiziționarea produselor de pe acest site, trebue să faceți comanda doar ca persoană juridică. Nu trimitem colete și nu facturăm către persoanelor fizice! În cazul în care doriți achiziționarea de produse pe persoană fizică puteți face doar personal la magazinul nostru și doar pentru echipamente și consumabile, pe bază de bon fiscal.

 1. Licența de utilizare a produselor

În momentul instalării, veți putea citi condițiile de licență detailate pentru fiecare produs în parte. Citiți cu atenție aceste condiții! O dată cu instalarea programului, agreeați că sunteți de acord cu condițiile de licență ale produsului respectiv. Dacă nu se specifică în mod clar, licența de utilizare este pe perioadă nelimitată, fără a fi nevoie de taxe lunare/anuale suplimentare. Toate licențele emise sunt nominale și netransmisibile.

 1. Politica de returnare/upgrade produse

În cazul în care nu se specifică altfel în licența de utilizare al programului respectiv, veți beneficia automat de toate versiunile noi apărute, prin upgrade automat sau manual al programului cumpărat. Aceasta NU și pentru modulele noi apărute.

Înainte de a achiziționa oricare program, vă rugăm să descărcați versiunea demonstrativă a programului. Acestea versiuni demonstrative au toate funcționalitățile/modulele programelor incluse, fără însă a putea fi folosite în mod nominal (de ex. nu puteți emite documente doar de pe o firmă de test).

Prin achiziționarea programului dvs. declarați că ați descarcat, instalat și testat programul respectiv (versiunea demo), ați testat toate modulele care vă interesează și sunteți mulțumit de modul de lucru al acestui program. În cazul apariției oricărei erori de programare, aceasta va fi remediată într-o nouă versiune.

Programul este furnizat ca atare. Acordul de licență nu conferă utilizatorului dreptul de a pretinde nici un fel de facilitați/servicii suplimentare gratuite (dar poate constitui obiectul unui contract de personalizare al programului ), incluzind, dar fără a se limita la: asistența tehnică, întreținere, actualizări, adaptări, dezvoltări specifice, versiuni noi sau migrări la alte variante ale programelor.

Nicio informație, lămurire sau sfat acordate verbal sau în scris de către SUNSYS SOFTWARE S.R.L. SI ALFA A.M.E.F. EXPERT S.R.L., agenții sau salariații săi nu poate constitui obiectul unei garanții.

 1. Modalități de plată a produselor

Puteți achiziționa programele:

– Pe baza proformei trimise, prin ordin de plată, virament, mandat poștal

– Ramburs la ridicarea coletului, prin curierat (depinde de locație)

 1. Cum și când veți beneficia de produsele cumpărate?

În scurt timp după confirmarea plății veți primi cheia de activare a produselor prin email. Dacă ați cerut, produsele vor fi livrate și prin curierat. (mapă prezentare, factură, licență)

 1. Cum plătesc ONLINE de pe acest site?

SUNSYS SOFTWARE SI ALFA A.M.E.F. EXPERT SRL nu vinde on-line produsele sale, PRODUSELE DOAR SE POT COMANDA

Puteți cumpăra produsele noastre urmând 3 pași:

 • Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați pe linkul „COMANDA AICI!”

 • Introduceți datele dvs. – DATELE FIRMEI

 • Si asteptati sa fiti contactat de un operator

Aceste informații (datele dumneavoastra) sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți.

Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, SUNSYS SOFTWARE S.R.L. și ALFA A.M.E.F. EXPERT S.R.L. nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.

WhatsApp chat