SOFTWARE GESTIUNE

 CALL CENTER 021 350 72 44  PENTRU CLIENTII CU CONTRACT 

OFERIM LIVRARE GRATUITA IN ILFOV, PRETURILE AFISATE CONTIN TVA 

 

SUNSYS POS & Retail

 

 

 
SUNSYS POS & Retail un program complet de contabilitate primara si vanzari catre client, adaptabil cerintelor dvs. Solutia ideala pentru informatizarea oricarui tip de magazin, de la cel mai mic PFA pana la cel mai mare SUPERMARKET .

 

 

 

 

 

 

PRET : 299,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

SUNSYS BAR & Restaurant

 

 

SUNSYS BAR & RESTAURANT dedicat pentru firmele de profil BAR, RESTAURANT, PIZZERII. Usureaza munca ospatarului, tine o evidenta exacta a produselor, elimina orice greseala umana in preluarea comenzilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET : 499,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

IMPERIAL BAR & Fast Food

 

Intr-o unitate de tip FAST FOOD, servirea rapida a clientilor este cheia succesului. Receptia comenzilor, incasarea banilor si modificarile ulterioare pe care le solicita clientul trebuie sa se concretizeze intr-un sistem rapid, fara eforturi prea mari din partea angajatilor si fara un timp de asteptare prea mare din partea clientilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET : 499,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

IMPERIAL HOTEL & Rooms

 

 
Program de management hotelier. Destinat hotelurilor de orice marime, inclusiv motelurilor, care pina acum nu permiteau achizitionarea unui soft adecvat. Folosindu-l impreuna cu IMPERIAL BAR & Restaurant inclus in pachet veti avea toate componentele necesare managementului dvs. hotelier.

 

 

 

 

 

 

 

PRET : 449,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

IMPERIAL SERVICE :: Auto

 

 

 
IMPERIAL SERVICE :: Auto este un program de generat devize estimative si de reparatii pentru orice tip de service auto (inclusiv vopsitorii, electro auto). Devizele generate sunt in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare si a asigurarilor.

 

 

 

 

 

 

 

PRET : 349,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

IMPERIAL SERVICE :: GSM

 

 

 
 IMPERIAL SERVICE :: GSM este un program dedicat pentru service-uri de reparatii telefoane mobile. Conform legislatiei in vigoare, ca si service gsm aveti obligatia de a emite documente precum, comanda service si devize de reparatie finala a telefonului.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET : 349,00 LEI    

DETALII PROGRAM


 

WhatsApp chat